Mehmet Alim Çınar Anaokulu


Vizyon: Anaokulumuzun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgprogramı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı i alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır. Bu bağlamda hedefimiz; Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren, bir okul olmaktır.

Misyon: Anaokulumuzda öğrenciler bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak öğrenirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Anaokulu ve okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

Başarılar: 0

Saatler: 09.00-14.00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 352 7120959

Belgegeçer - (352) 712 0959

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://maanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hayrettin Eser Cad. Fatih Mah Bünyan/KAYSERİ

Öğretmen :6
Öğrenci :90
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :57
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Bünyan-Büyüktuzhisar yolu üzerinde 2. kilometrededir.Etrafında en yakın Belediye Evleri Konutları vardır.

Adres - Hayrettin Eser Cad. Fatih Mah Bünyan/KAYSERİ

Ulaşım Saat başı ilçe servisleri vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 40 İlçe Merkezine 2 kilometre uzaklıktadır.İlden yarım saatte bir ilçeye araç vardır.Okulumuz ana yola on -on beş dakika yürüme mesafesindedir.Gruplar ve giriş çıkış saatleri sene başı öğretmenler kurulunda kararlaştırılır.